Conferința ”Ai copil. Învață să fii părinte!” - 2017

Evenimente

Conferința ”Ai copil. Învață să fii părinte!” - 2017

Duminică, 21 Mai 2017

Conferința ”Ai copil. Învață să fii părinte!”

Şcoala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul” şi Grădiniţa „Buna Vestire” vă invită la două conferinţe „Ai copil. Învaţă să fii părinte!”, care vor avea loc pe 26 şi 30 mai 2017, la ora 18.00, la Ateneul din Iași.

Cea de-a XIII-a ediţie propune două întâlniri pe tema „Libertate și responsabilitate” (tema anuală de inspiraţie la Şcoala Gimnazială Varlaam Mitropolitul), care vor fi susţinute de părintele Constantin Necula și de Nadia Tătaru, director Radio Itsy Bitsy.

Întâlnirea cu  părintele Constantin Necula va avea loc vineri, 26 mai 2017, începând cu ora 18.00,  tema discuţiei fiind „Experiența duhovnicească a libertății”.  Părintele va vorbi despre libertate ca punct nevralgic, activat de politica socială și cultura media care ne înconjoară și despre responsabilitate ca o creștere în cunoaștere. Prin această conferință, suntem invitați la  un exercițiu de smerenie și admirație a valorilor vii și de asumare a mărturisirii Bisericii în viața cotidiană.  Părintele Constantin Necula este conferențiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu, autor și editor de carte, speaker la numeroase conferințe în țară și străinătate.

A doua conferinţă, cu tema „ Inteligența sistemică în educație” va fi susținută pe marți, 30 mai 2017, de la ora 18.00, de Nadia Tătaru, consilier de dezvoltare personală, mamă, co-fondator și director Radio Itsy Bitsy FM,. Conferința propune un dialog despre originile noastre, credințe și tipare care ne ajută sau ne blochează libertatea. Ca părinți, suntem responsabili nu doar de noi înșine, ci și de cum ne creștem copilul. Și suntem responsabili nu doar de îngrijirea fizică și de educația lui, ci și de toată hrana sufletească pe care i-o oferim.

Intrarea este liberă la ambele conferințe, dar pentru o bună organizare și pentru accesul rapid în sală, vă puteți înscrie aici, pentru conferința de pe 26 mai :bit.ly/conferintaPrNecula și pentru conferința de pe 30 mai bit.ly/ConferintaNadiaTataru

Ajunsă la cea de-a XIII-a ediție, conferința „Ai copil. Învaţă să fii părinte!” se adresează părinţilor și tuturor celor implicați în educația copiilor, dornici să înveţe cum să aibă o relaţie cât mai sănătoasă şi armonioasă cu copiii. Evenimentul a avut ca invitaţi, pe parcursul celor douăsprezece ediţii, speakeri cunoscuţi: Cristina Neguţ, dr. Raluca Ghionaru, prof. univ. dr. Pavel Chirilă, Monica Reu, Cristina Trepcea, diac. Sorin Mihalache, Diana Teodorescu, Maica Siluana, prof. Florian Colceag, prof Virgiliu Gheorghe, Urania Cremene, Oana Moraru, Felix Tătaru, Mihai Neamțu şi mulţi alţii şi a devenit deja un eveniment educațional de referință, cu o audienţă care s-a ridicat la peste 500 de părinți la fiecare ediție.

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 scoalavarlaam.ro