Oferta educațională

Abordare integrată: IQ, EQ, SQ

Ne propunem să dezvoltăm la copii competențele de viață care să îi ajute să-și împlinească vocația precum: conştiinţa de sine, autocontrolul, atenția, reziliența și gândirea critică. Noi credem că educația completă presupune o abordare integrată a fiecărei dimensiuni atât cognitivă (IQ), emoțională (EQ) cât și spirituală (SQ).

Parteneriat părinți/grădiniță

Părinții vor beneficia de un dialog deschis, bazat pe încredere reciprocă și confidențialitate despre evoluția copilului în cadrul discuțiilor individuale cu profesorii și educatorii, vor fi permanent informați și implicați în activitatea lui în grădiniță și vor putea participa la cursurile din cadrul Școlii Părinților.

Comunitate de învățare în siguranță și cu sens

Credem că învățarea se întâmplă nu doar la clasă ci în intreaga comunitate din jurul copiilor. De aceea vom susține un mediu sigur în care atât copiii cat și familiile si profesorii sunt încurajați să observe și să cultive legăturile profunde și sensul în activitățile din viața lor, să recunoască și să admire frumosul în natură și în oamenii din jur fără presiuni si stresul aduse prin competitivitate şi performanţă nenecesare.

Program

8:00

Primirea copiilor

08:30

Micul dejun

9:00
  • Întâlnirea de dimineață
  • Jocuri și activități alese de copii care se desfășoară pe centre de interes în sala de grupă (Biblioteca, Construcții, Colțul căsuței/Joc de rol, Ştiințe, Arte)
  • Activități pe domenii experiențiale (activități de educarea limbajului, activități matematice, de cunoașterea mediului, de educație pentru societate, de educație muzicală sau activități artistico-plastice)
  • Limba engleză (de 2 ori pe săptămână)
  • Opționalul de religie (o dată pe săptămână)
  • Jocuri și activități recreative

 

12:30

Încheiere program scurt

12:00

Masa de prânz

12:30

Somnul de după-amiază

15:00
  • Activități de relaxare
  • Jocuri și activități alese de copii
  • Activități de aprofundare și consolidare a activităților din programul de dimineață
16:00

Gustare

16:30

Activități recreative sau organizate pe cluburi(opționale) la solicitarea părinţilor contra cost

18:00

Încheiere program lung

Calendar curent

Pași admitere

Procesul de înscriere pentru fiecare nivel de educație conține aceiași 4 pași:

1

Înscriere online

Înscrie-te !

Formularul online

Vă rugăm să acordați timp pentru completarea formularului de înscriere, pentru a ne putea oferi date corecte și relevante pentru familia dumneavoastră!

Vizita și interviurile cu familia vor fi programate în funcție de data completării Formularului de înscriere.

2

Selecție

Criterii de selecție

Părinți:

Capacitatea și disponibilitatea de implicare activă în parteneriatul cu Școala „Varlaam Mitropolitul”, în formarea și dezvoltarea copilului, conform viziunii și valorilor noastre.

Deschidere spre învățare.

Copii:

Comportament și dezvoltare cognitivă, emoțională și spirituală adecvată vârstei

3

Decizie

Admis sau respins

Veți primi un răspuns din partea noastră, admis sau respins, pe e-mail, în termen de maximum două săptămâni.

4

Contract

Taxa de admitere

Taxa de admitere pentru anul 2018-2019 este de 300 lei.

Pe lângă taxa de admitere, părinții plătesc 150 lei pentru rechizite pentru întreg anul școlar și un avans de 350 lei pentru prima lună de școlarizare.

Această sumă se plătește în maximum două săptămâni de la comunicarea rezultatului, împreună cu semnarea contractului*.

*Întreaga sumă în lei este nereturnabilă în cazul în care beneficiarii renunță la înscrierea în anul școlar 2018-2019.

 

Taxa de școlarizare anuală

Taxa de școlarizare pentru perioada 01 septembrie 2018 – 30 iunie 2019 este corespunzătoare programului solicitat.

– 6.500 LEI/  an pentru programul scurt 8.00 – 12/12.30 (în funcție de ora la care se servește masa de prânz) la care se adaugă opțional contravaloarea mesei (mic dejun și/sau prânz);

– 8.500 LEI/ an pentru programul prelungit 8.00 – 18.00, la care se adaugă obligatoriu contravaloarea mesei (mic dejun, prânz, gustare).

Taxa de școlarizare se va plăti lunar, în 3 rate sau integral cu o reducere de 3% din valoarea ei anuală.

Taxa pentru masă este:

Mic dejun = 6 LEI pe zi;

Mic dejun + prânz + gustare = 17 LEI pe zi

Taxa pentru grădinița de vară (01-31 iulie 2019) va fi de 220 lei/săptămână, la care se adaugă taxa pentru masă. În luna august, grădinița este închisă.

Grădinița de vară

Luni Marți Miercuri Joi Vineri
20/06 - 24/06 Colaj mozaic cu elemente din natură (bețe, frunze, iarbă, semințe) Ghicitori distractive Vizită la mini-ferma Arca lui Noe, Bîrnova Oglinda vorbitoare Cutia pentru bucurii, cutia pentru supărări
27/06 - 01/07 Confecționăm măști din carton Matematica distractivă Vizită la baza de echitație ForHeaven, Bucium Teatru de umbre după o poveste la alegere Să învățăm să ne asumăm greșelile
04/07 - 08/07 Confecționăm obiecte din materiale reciclabile Să ne încercăm memoria! Vizită la Biserica din Bucium Discuții libere: Ce este prietenia? Teatrul sentimentelor
11/07 - 15/07 Ascultă povestea și desenază Jocuri logice cu bețișoare Jocuri în Grădina Botanică și Parcul Expoziției Descrie, compară, asociază, analizează, aplică argumenează “Îmi place la tine…”
18/07 - 22/07 Confecționăm animale din fructe și legume Jocuri logice de masă Vizită la Mănăstirea Bucium Cum așezăm masa? Olimpiada copiilor în parteneriat cu Căsuța Zânelor
25/07 - 29/07 Confecționăm obiecte din lut Matematica distractivă Vizită la Bojdeuca lui Ion Creangă Două adevăruri și o minciună Baloane vesele și triste
01/08 - 05/08 Confecționăm bijuterii hand-made Puzzle Vizită la Muzeul de Științe ale Naturii, Golia și Piața Unirii “Mi-ar plăcea să fiu…” Cum te simți când se țipă la tine? (desen)
08/08 - 12/08 Origami - Confecționăm obiecte din hârtie Micii detectivi rezolvă mistere Vizită la ferma de animale Cercul de conversație Cea mai fericită zi din viața mea (desen)
15/08 - 19/08 Crearea unui colț de mare, munte în sala de grupă Imagini încurcate La picnic: Invitați părinții Teatru de păpuși la alegere Tehnici de mișcare și dans

Contact

Scrie-ne un mesaj