Noutăți

Înapoi la toate articolele

7 motive pentru a te înscrie la Concursul Varlaam – „Bucuria Cunoașterii”

Nu e doar un concurs, este o cale spre cunoaștere și împlinire, un joc despre frumusețea de a dobândi noi abilități și despre starea de bine ce vine odată cu învățarea. Iată cum:

 

  1. Părinții redescoperă bucuria de a participa la un concurs școlar, astfel ei înțeleg mai bine ce gândește copilul și cum se pot apropia de el.
  2. Nu doar părinții își vor înțelege copilul, ci și ei vor învăța mai multe despre ei înșiși. Se vor antrena pentru gestionarea emoțiilor, vor deveni mai încrezători în forțele proprii și vor conștientiza faptul că dețin tot ceea ce le trebuie pentru a-și îndeplini obiectivele.
  3. Chiar situația de a participa la un astfel de concurs, care se desfășoară într-un mediu plăcut și relaxant, le va oferi încrederea necesară pentru a lua parte și altele pe viitor. Cu cât mai multe activități, cu atât mai mult curaj pentru a-și depăși limitele și a-și contura viitorul așa cum își doresc.
  4. Concursul reprezintă ocazia perfectă pentru ca cei mici să-și exerseze cunoștințele și abilitățile dobândite, atât din perspectivă intelectuală, emoțională, cât și spirituală. La Școala Varlaam, știm cât de important este un echilibru între cele trei perspective pentru stabilirea unei direcții în viață.
  5. Timpul cu familia este prețios, de aceea fiecare clipă trebuie trăită cu bucurie. Acest concurs este ocazia potrivită pentru a petrece timp de calitate în familie, de care atât părinții, cât și copiii să-și amintească cu drag.
  6. Bucuria de a cunoaște se redescoperă alături de familie. Cu alte cuvinte, procesul de învățare alături de cei dragi va constitui o adevărată plăcere.
  7. Și, nu în ultimul rând, atât copiii, cât și părinții au ocazia să lege noi prietenii și să facă schimb de experiențe.

Ce spui, te-am convins? Șapte motive v-am dezvăluit noi, pe restul te provocăm pe tine să le descoperi! 

Concursul va avea loc sâmbătă, 29 februarie, în intervalul 9:00 – 13:00.

Înscrierea echipei în concurs se realizează prin completarea formularului: http://bit.ly/inscrieri_concurs_Varlaam

Contact

Scrie-ne un mesaj