Comunitate

Târgul de antreprenoriat

Școala Varlaam Mitropolitul se mândrește cu o comunitate de părinți implicați, generoși, săritori, părinți care fac parte din Clubul Părinților Varlaam.

Clubul este o structură voluntară creată din drag de educație, de proiecte, de experiențe unice pentru copii.

Proiectele propuse de Clubul Părinților Varlaam au ca obiectiv schimbarea de mentalitate, crearea de oportunități, dezvoltarea personală, spirituală și socială a părinților și a copiilor.

 

În fiecare an, Clubul are o listă lungă de proiecte pe care le pune în aplicare în strânsă colaborare cu personalul școlii : „Ziua porților deschise”, „Crăciun în familia Varlaam”, „Târgul de antreprenoriat”, „Ziua familiei”, „Întâlnirea anuală a comunității părinților”. 

Toate aceste proiecte sunt deosebite, încărcate de o emoție aparte și cu oportunități de învățare pentru copii.

 

Cel mai recent proiect a fost „Târgul de antreprenoriat”, având loc pe 30 martie. 

Târgul, desfășurat în curtea însorită a școlii, a avut ca tematică „antreprenoriatul verde”, exemple de upcycling, reciclare și alimentație verde. 

Pregătirile pentru târg au presupus multe ore de lucru, de socializare, de planificare, iar rezultatele au fost pe măsură. 

Obiectivele urmărite au fost:

  • implicarea copiilor într-un proiect de echipă, cu susținerea părinților;
  • conștientizarea în rândul copiilor a noțiunilor de antreprenoriat verde;
  • realizarea unor proiecte cu impact pozitiv asupra mediului.

 

Nu putem reda în cuvinte emoțiile trăite timp de 2 ore pe terenul de sport. Credem că imaginile sunt mult mai relevante pentru mărturia evenimentului.

Contact

Scrie-ne un mesaj