Noutăți

Înapoi la toate articolele

Conferinta de Antreprenoriat

30 martie a însemnat pentru elevii de liceu și gimnaziu din cadrul Liceului Varlaam participarea la un eveniment de amploare realizat după tiparul conferințelor de business.

Educația antreprenorială este parte din viziunea strategică a Liceului Varlaam, de aceea realizarea acestui proiect a găsit toată susținerea și deschiderea din partea școlii.

Programul “Antreprenoriat la Varlaam” a fost inițiat de o mână de părinți voluntari din Clubul Părinților ce cred în valorile școlii și în puterea unui model de educație adaptat cerințelor actuale.

În pregătirea conferinței s-a ținut cont de:

  • Aspectele practice, proiecte de tip antreprenorial, coordonate de elevi.
  • Stimularea colaborării între toți membrii comunității Varlaam – elevi de toate vârstele, alumni, părinți, cadre didactice,
  • Conectare cu ecosistemul regional, național și internațional – licee, universități, comunități antreprenoriale și profesionale, startup-uri, companii, administrații

După o etapă intensă de pregătire împreună cu mentorii, în stil ”accelerator de startup-uri”, echipele și-au prezentat cu succes proiectele și inițiativele intraprenoriale în cadrul Conferinței de Antreprenoriat de pe 30 martie, gazduită de partenerul nostru de educație Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

Alături de speakeri deja consacrați ai comunității antreprenoriale și cei 350 de elevi de gimnaziu și liceu, echipele au creat în cele 3 ore de conferință, o atmosferă energizantă, optimistă și au impresionat prin calitatea și pragmatismul proiectelor pe care le derulează.

 

 

LINK poze Conferinta de Antreprenoriat

 

Contact

Scrie-ne un mesaj