Noutăți

Înapoi la toate articolele

Deschiderea anului școlar 2020-2021

Cu toţii suntem preocupaţi să oferim copiilor noştri cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţii educaţionale în acest nou an şcolar. Pentru noi toţi, educaţia reprezintă o prioritate evidentă, pe 14 septembrie am dat start acestui nou început, pentru care ne-am pregătit toată vara.
La fiecare nou început de an școlar, fiecare dintre noi, indiferent daca suntem elevi, părinți, bunici sau profesori sperăm ca acesta să fie unul cu împliniri. Filele întoarse din calendarul ajuns în luna septembrie ne fac să rememorăm primele zile de școală din viața fiecăruia dintre noi cu emoțiile, sfiala și optimismul pe care cu toții le-am trăit an de an în acest anotimp. Anul școlar în care intrăm este unul cu multe întrebări, cu mai multă grijă, și cu foarte mult dor. Dor de normalitate, dor de elevi, dor de profesori, dor de zâmbete la vedere.

Avem însă încredere în elevii noștri, în profesorii noștri și în comunitatea adunată în jurul școlii Varlaam că vom reușii să realizăm tot ce ne-am propus pentru acest nou an școlar.

Un nou început înseamnă o nouă șansă, înseamnă un drum pe care pornim cu forțe proaspete și cu nădejdea că vom reuși mai multe în acest nou an, decât în cel ce a trecut. Cu toții, de la copii la părinți, de la dascăli la educatori avem datoria ca în ciuda greutăţilor, care se ivesc de-a lungul timpului să ne îndeplinim misiunea. Pentru a atinge acest scop, dragi elevi, trebuie doar să ascultați și să fiţi dornici de a învăţa din ştiinţa profesorilor voştri ca să creşteţi frumoşi şi înţelepţi.  Mult succes tuturor!

Cum a fost deschiderea de la Gimnaziu și Liceul Varlaam vedeți în clipul de mai jos:

 

Contact

Scrie-ne un mesaj