Noutăți

Înapoi la toate articolele

Înscrieri la Școala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul”

Ești părinte în căutarea unei școli gimnaziale potrivite pentru copilul tău?

Dacă răspunsul este afirmativ, în rândurile următoare îți vom prezenta pe larg informații despre „Școala Varlaam Mitropolitul”, astfel încât să îți ușurăm alegerea. În plus, te invităm să ne vizitezi sau să participi la evenimentele organizate de noi!

La „Școala Varlaam Mitropolitul” credem cu tărie într-o educație personalizată, care dezvoltă  copiilor atât dimensiunea cognitivă (IQ), cât și pe cea emoțională (EQ), având mereu în centru dimensiunea spirituală (SQ), esențială în împlinirea vieții noastre. Îi inspirăm constant pe elevi să-și descopere și să-și cultive talentele, sa aibă încredere în ei și să nu se teamă de greșeală.

An de an, dezvoltam relația Școală – Familie – Biserică, deoarece credem că învățarea se întâmplă, nu doar la clasă, ci în întreaga comunitate/în toate aspectele esențiale ale vieții. Pentru aceasta, misiunea noastră constă în conturarea unui mediu sigur, în care atât copiii, cât și familiile și profesorii sunt încurajați să observe și să cultive legăturile profunde cu sine, cu ceilalți și cu Dumnezeu

Pentru clasele V-VIII, avem ca obiectiv rafinarea caracterului și comportamentelor de viață ale elevilor. De asemenea, punem accentul pe înrădăcinarea unei educații ancorată în realitatea acestui secol. Urmărind totodată să dezvoltăm la elevi șapte competențe cheie – gândire critică și soluționarea problemelor, colaborare și leadership, curiozitate și imaginație, agilitate și adaptabilitate, inițiativă și antreprenoriat, comunicare și abilități de public speaking, accesarea și analiza informațiilor.

La Școala „Varlaam Mitropolitul”, tehnologia îmbrățișează tradiția:

*Utilizam catalogul virtual Adservio, astfel încât părinții sunt în permanență informați despre activitatea pe care copilul o desfășoară la clasă;

*Dezvoltăm în mod constant laboratoarele de informatică și de științe (biologie, fizica si chimie), biblioteca, sala Multimedia, și cafeteria, asigurând un standard de înaltă calitate a întregului proces;

*Asiguram un nivel avansat de tehnologie prin calculatoare noi și moderne de la Clubul de Informatica, tablă interactivă, video-proiector etc. Toate acestea devenind instrumente de lucru în procesul de predare-învățare-evaluare.

*Oferim copiilor o educație centrată pe nevoile și interesele lor;

*Avem profesori titulari cu experiență, dar și profesori tineri care se alătură echipei noastre aducând cu ei suflul nou de care educația copiilor are atât de mare nevoie;

Noi ți-am prezentat câteva motive pentru care ne poți alege, pe restul te lăsăm să le descoperi chiar tu!

Dacă ți-am stârnit interesul completează formularul de înscriere de pe website nostru, la secțiunea <Ofertă educațională<Gimnaziu.

Pașii de urmat pentru înscrierea la Școala Gimnazială sunt:

  1. Completarea formularului de înscriere online

-www.scoalavarlaam.ro/admitere-la-gimnaziu

  1. Test la limba română, matematică și limba engleză

(Testarea se va desfășura pe 25 martie 2020)

  1. Interviu cu Familia

(Pentru cei care au trecut etapa 1 și au obținut minim 90 de puncte la testare, interviurile vor fi programate după data de 6 aprilie 2020)

 

Telefon secretariat:

+40 721 982 573

+40 739 676 406

Înscrieri la:

vreau@scoalavarlaam.ro

Ne găsești și pe Facebook:

www.facebook.com/ScoalaVarlaamMitropolitul

Contact

Scrie-ne un mesaj