Comunitate

ALUMNI-VARLAAM

ALUMNI-VARLAAM

2022-2023

 

Proiectul Alumni-Varlaam a luat naștere din dorința elevilor de a menține vie legătura dintre generații. Absolvenții care au fost prima dată boboci, au construit de-a lungul anilor relații de prietenie, amintiri, proiecte de lungă durată și au trăit împreună clipe de neuitat.
Experiența primelor teste, simulări și examene au întărit comunitatea elevilor din Școala Varlaam. Ajutorul reciproc, serile de ZOOM sau Google Meet, au dus la o dezvoltare personală unică pe care rar o întâlnești în alte școli.
Prima generație de elevi a fost lansată în viața plină de încercări în vara anului 2022, după examenul de bacalaureat unde ne putem mândri cu rezultate deosebite!

 

Alumni-Varlaam, va uni generație cu generație prin:
-întâlniri anuale;

-proiecte comune;

-conferințe de dezvoltare personală;

-întâlniri: absolvenți-viitori absolvenți;

-excursii de tip: Team Building, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării;

 

Ne dorim să ajutăm noile generații prin răspunderea la întrebările unui adolescent curios, precum: “Cum îmi aleg facultate?”, “Cum stabilesc un obiectiv SMART?’’,  “Cum mă pregătesc pentru examenul de bacalaureat?” , “Care sunt pașii pentru a aplica la o facultate din străinătate?”, etc. 

Credem în generațiile viitoare și în ideile lor strălucite care pot schimba societatea în bine! Alumni-Varlaam va uni viitori: antreprenori, medici, profesori, ingineri, arhitecți, psihologi, etc, într-o singură comunitate.”

 

-Nicolas Țiu

Președinte ALUMNI-VARLAAM

Împreună, ținem generațiile aproape

Educația unește!

Prima întâlnire ALUMNI-VARLAAM de Crăciun:

 

Curs festiv: prima generație 2022:

Contact

Scrie-ne un mesaj