Noutăți

Înapoi la toate articolele

Alegeri pentru Consiliul Elevilor

Vineri, 12 octombrie, au avut loc alegerile pentru Consiliul Elevilor. Liceenii și-au prezentat candidaturile pentru cele trei funcții din Biroului Executiv: președinte, vicepreședinte și secretar. În urma organizării votului, elevii școlii au ales membrii ce îi vor reprezenta în Consiliul Elevilor pe o perioadă de un an.

Cei care și-au dorit să facă parte din această structură organizațională și-au manifestat intenția realizând un dosar de candidatură. În ziua alegerilor, fiecare candidat a susținut un discurs, de aproximativ 5 – 7 minute, prin care și-a prezentat obiectivele și strategia pe care o propune, în concordanță cu funcția dorită.

 Audiența a fost formată din:

membri cu drept de vot, liceeni și doi reprezentați aleși pentru fiecare din cele patru clase de gimnaziu;

Cristina Gheorghe – Directorul Executiv al Școlii;

Adrian Timofti – Director Liceu, Anamaria Timofti – Director Gimnaziu, Raluca Ungureanu – Director Departamentul de Strategie Educațională;

Robert Ciobotaru – Profesor organizator al alegerilor, fost Vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor;

Daniela Cornestean – Consilier Vocațional.  

 

În urma centralizării voturilor, reprezentanții aleși pentru Consiliul Elevilor al Școlii Varlaam sunt:

Katarina Flöer – Președinte;

Spiridon Ștefan Abdrudan – Vicepreședinte;

Amelia Dediu – Secretar.

membri-consiliul-elevilor

 

Existența unui consiliu școlar încurajează participarea activă a elevilor în procesul decizional, le oferă autonomie și posibilitatea de a fi responsabili și bine organizați împreună. Membrii aleși vor fi vocea colegilor și vor susține opiniile și ideile tuturor elevilor în fața echipei de management a școlii. De asemenea, aceștia vor participa la întâlnirile consiliilor județene și naționale ale elevilor.

Le dorim mult succes și cât mai multe activități ce le vor pune în valoare măreția!

 

 

 

 

 

Contact

Scrie-ne un mesaj